Johan Derksen steunt prinses Amalia vanwege bedreigingen: 'Treurig'

Johan Derksen steunt prinses Amalia vanwege bedreigingen: 'Treurig'

Vrijdag 14 oktober 2022 om 08:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> steunt prinses Amalia vanwege bedreigingen: 'Treurig' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ook aan de tafel van Vandaag Inside, normaal gesproken niet het meest koningsgezinde gezelschap, worden de bedreigingen aan het adres van prinses Amalia besproken. De kroonprinses verlaat haar huis nauwelijks en kan niet op kamers in Amsterdam wonen omdat de groep rond Ridouan Taghi ontvoeringsplannen zou hebben. Johan Derksen noemt het 'treurig' en meent dat Taghi en co alleen maar willen laten zien dat zij de baas zijn. Ook René van der Gijp is geschokt: "Dat is verschrikkelijk, bizar!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Ook aan de tafel van Vandaag Inside, normaal gesproken niet het meest koningsgezinde gezelschap, worden de bedreigingen aan het adres van prinses Amalia besproken. De kroonprinses verlaat haar huis nauwelijks en kan niet op kamers in Amsterdam wonen omdat de groep rond Ridouan Taghi ontvoeringsplannen zou hebben. Johan Derksen noemt het 'treurig' en meent dat Taghi en co alleen maar willen laten zien dat zij de baas zijn. Ook René van der Gijp is geschokt: "Dat is verschrikkelijk, bizar!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's