Holland's Got Talent gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Holland's Got Talent gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Holland's Got Talent gemist? Bekijk hier de hele uitzending De audities van Holland's Got Talent zijn ten einde en dus is het tijd voor de halve finales. Vanavond staat de eerste halve finale op het programma bij RTL 4. Welke kandidaten verzekeren zich van een plaatsje in de eindstrijd? Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste halve finale Holland's Got Talent: Seigo gaat los met breakdance Bekijk deze video » Holland's Got Talent: Jamai verbergt zijn ‘snacks’ als hij gaat zitten Bekijk deze video » Twintig overVan de ruim honderd kandidaten die meededen aan dit seizoen, zijn er twintig doorgestoomd tot de halve finale. In de eerste halve finale strijden tien van de beste zangers, dansers en variété-acts om een felbegeerde finaleplek. Wie maakt er weer indruk op de jury en wie zakt er door het ijs? Over het programmaIn Holland's Got Talent wordt gezocht naar een nieuw uniek talent. Het talent van een deelnemer mag van alles zijn; denk hierbij aan onderdelen zoals zang, dans, cabaret en acrobatiek. De jury bestaat dit seizoen uit Dan Karaty, Edson da Graça, Chantal Janzen en Marc-Marie Huijbregts. Bekijk ook Holland's Got Talent: Lisette Brillemans is terug én krijgt GOLDEN BUZZER (video) Bekijk deze video » Geweldige auditie Holland's Got Talent: Dagmar blaast jury omver met Creep (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Holland's Got Talent gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 14 October 2022 om 22:07

De audities van Holland's Got Talent zijn ten einde en dus is het tijd voor de halve finales. Vanavond staat de eerste halve finale op het programma bij RTL 4. Welke kandidaten verzekeren zich van een plaatsje in de eindstrijd?

Twintig over
Van de ruim honderd kandidaten die meededen aan dit seizoen, zijn er twintig doorgestoomd tot de halve finale. In de eerste halve finale strijden tien van de beste zangers, dansers en variété-acts om een felbegeerde finaleplek. Wie maakt er weer indruk op de jury en wie zakt er door het ijs?

Over het programma
In Holland's Got Talent wordt gezocht naar een nieuw uniek talent. Het talent van een deelnemer mag van alles zijn; denk hierbij aan onderdelen zoals zang, dans, cabaret en acrobatiek. De jury bestaat dit seizoen uit Dan Karaty, Edson da Graça, Chantal Janzen en Marc-Marie Huijbregts.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Holland's Got Talent

Actuele video's

Meer actuele video's