Flikken Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de achtste aflevering van het zesde seizoen van Flikken Rotterdam te zien op NPO 1. Na vandaag volgen nog twee afleveringen. Ook in deze aflevering stuit het politieteam van Rotterdam weer op een macabare vondst. Au pairHet lichaam van een jonge au pair wordt aangetroffen op een homo-ontmoetingsplaats. Zowel de bemiddelde Rotterdamse familie voor wie hij werkte als het bemiddelingsbureau dat hem naar Europa heeft gehaald, hadden geen idee van zijn geaardheid. CokedealerKoshi en Harm hebben het gedurfde plan opgevat om een grote cokedealer van zijn criminele winsten te beroven. Notaris Zeilstra wil aan de wraak van de familie Visser ontsnappen door kroongetuige te worden. Maar welke gevolgen heeft deze beslissing? Bekijk ook Bekijk de eerste beelden: nieuw seizoen Flikken Rotterdam Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Flikken Rotterdam seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Flikken Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 14 October 2022 om 21:31

Vanavond is de achtste aflevering van het zesde seizoen van Flikken Rotterdam te zien op NPO 1. Na vandaag volgen nog twee afleveringen. Ook in deze aflevering stuit het politieteam van Rotterdam weer op een macabare vondst.

Au pair
Het lichaam van een jonge au pair wordt aangetroffen op een homo-ontmoetingsplaats. Zowel de bemiddelde Rotterdamse familie voor wie hij werkte als het bemiddelingsbureau dat hem naar Europa heeft gehaald, hadden geen idee van zijn geaardheid.

Cokedealer
Koshi en Harm hebben het gedurfde plan opgevat om een grote cokedealer van zijn criminele winsten te beroven. Notaris Zeilstra wil aan de wraak van de familie Visser ontsnappen door kroongetuige te worden. Maar welke gevolgen heeft deze beslissing?

Actuele video's

Meer actuele video's