Zien: Emma Wortelboer mag bij Verenigde Naties stemmen over annexatie Oekraïne

Zien: Emma Wortelboer mag bij Verenigde Naties stemmen over annexatie Oekraïne

Vrijdag 14 oktober 2022 om 09:15

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Emma Wortelboer</em> mag bij Verenigde Naties stemmen over annexatie <em>Oekraïne</em> Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Donderdag was een belangrijke dag in de wereldpolitiek. Bij de Verenigde Naties werd een stemming gehouden over de vraag of de Russische annexatie van delen van Oekraïne 'veroordeeld' moet worden. Volgens Arjen Lubach klinkt dat een stuk saaier dan het was, want hij laat zien dat Emma Wortelboer namens Nederland mocht stemmen op het grootste toneel van de wereldpolitiek... "Een beetje ongepast, maar ieder zijn eigen dromen," aldus Lubach. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Emma Wortelboer mag bij Verenigde Naties stemmen over annexatie Oekraïne

Donderdag was een belangrijke dag in de wereldpolitiek. Bij de Verenigde Naties werd een stemming gehouden over de vraag of de Russische annexatie van delen van Oekraïne 'veroordeeld' moet worden. Volgens Arjen Lubach klinkt dat een stuk saaier dan het was, want hij laat zien dat Emma Wortelboer namens Nederland mocht stemmen op het grootste toneel van de wereldpolitiek... "Een beetje ongepast, maar ieder zijn eigen dromen," aldus Lubach.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's