Linda de Mol zaterdag in TV Monument over haar vak, familie en druk van roem

Linda de Mol zaterdag in TV Monument over haar vak, familie en druk van roem

Vrijdag 14 oktober 2022 om 12:31

Zaterdag staat in TV Monument niemand minder dan Linda de Mol centraal. Het tv-icoon praat in het programma met Han Peekel over onder meer haar passie voor het vak televisie, haar familie en de grote druk die roem met zich meebrengt. Overigens is dit programma in november vorig jaar opgenomen, voor het The Voice-schandaal.

Lees verder onder de video.

Linda de Mol zaterdag in <em>TV Monument</em> over haar vak, familie en druk van roem Zaterdag staat in TV Monument niemand minder dan Linda de Mol centraal. Het tv-icoon praat in het programma met Han Peekel over onder meer haar passie voor het vak televisie, haar familie en de grote druk die roem met zich meebrengt. Overigens is dit programma in november vorig jaar opgenomen, voor het The Voice-schandaal. Lees verder onder de video. De Mol verdween uit de spotlights“Ik vind het nog steeds het allerleukste dat je iets kan bedenken en dat het dan geconcretiseerd wordt. Dat is de magie van mijn vak. En dat is wat ik er het allerleukste aan vind”, zegt Linda in TV Monument. Toen dit gesprek werd opgenomen was nog niet bekend dat haar toenmalige vriend Jeroen Rietbergen zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Daarom verdween De Mol maandenlang van de radar. Bekijk de eerste beelden van TV Monument hierboven. TV Monument: Linda de Mol is zaterdag 15 oktober om 17.10 uur te zien bij NPO 1. Daarna kun je TV Monument: Linda de Mol terugkijken bij Gids.tv. Linda de Mol tegen koffermeisje: 'Wil jij nooit meer zo kijken!?' (Miljoenenjacht) Bekijk deze video » Five Live: Ellen van Boetzelaar (Angela de Jong) ligt nog steeds in coma Bekijk deze video »

De Mol verdween uit de spotlights
“Ik vind het nog steeds het allerleukste dat je iets kan bedenken en dat het dan geconcretiseerd wordt. Dat is de magie van mijn vak. En dat is wat ik er het allerleukste aan vind”, zegt Linda in TV Monument. Toen dit gesprek werd opgenomen was nog niet bekend dat haar toenmalige vriend Jeroen Rietbergen zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Daarom verdween De Mol maandenlang van de radar.

Bekijk de eerste beelden van TV Monument hierboven.

TV Monument: Linda de Mol is zaterdag 15 oktober om 17.10 uur te zien bij NPO 1. Daarna kun je TV Monument: Linda de Mol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's