Het hele verhaal: Linda de Mol over Jeroen Rietbergen en The Voice (video)

Het hele verhaal: Linda de Mol over Jeroen Rietbergen en The Voice (video)

Woensdag 21 september 2022 om 15:27

Op 12 januari, toen Linda de Mol een e-mail van Tim Hofman voor het programma BOOS ontving, stortte haar wereld in. Op dat moment deed John de Mol een boekje open over zijn zwager, hij wist af van een incident dat had plaatsgevonden bij The Voice of Holland. Linda is nu zeer openhartig over Jeroen Rietbergen en The Voice en deelt vandaag het hele verhaal, bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Het hele verhaal: <em>Linda de Mol</em> over <em>Jeroen Rietbergen</em> en The Voice (video) Op 12 januari, toen Linda de Mol een e-mail van Tim Hofman voor het programma BOOS ontving, stortte haar wereld in. Op dat moment deed John de Mol een boekje open over zijn zwager, hij wist af van een incident dat had plaatsgevonden bij The Voice of Holland. Linda is nu zeer openhartig over Jeroen Rietbergen en The Voice en deelt vandaag het hele verhaal, bekijk de Shownieuws-video hieronder. Lees verder onder de video. Over en uitGisteren kwam Linda de Mol met een deel van haar verhaal in haar magazine LINDA., vandaag verscheen haar complete verhaal. Shownieuws heeft het erover. Een ding is zeker: Linda de Mol en Jeroen zijn definitief uit elkaar. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Harde discussie Francis van Broekhuizen en Angela de Jong: "Linda de Mol ook slachtoffer!" Bekijk deze video » Linda de Mol wijst in editorial naar anderen: "Gevoel alsof er iets geknakt is bij haar" (video) Bekijk deze video »
Show :

Over en uit
Gisteren kwam Linda de Mol met een deel van haar verhaal in haar magazine LINDA., vandaag verscheen haar complete verhaal. Shownieuws heeft het erover. Een ding is zeker: Linda de Mol en Jeroen zijn definitief uit elkaar.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's