Docuserie Ik Weet Je Wachtwoord: crimineel verkoopt pistool aan 12-jarig kind

Docuserie Ik Weet Je Wachtwoord: crimineel verkoopt pistool aan 12-jarig kind

Vrijdag 14 oktober 2022 om 12:56

In de documentaireserie Ik Weet Je Wachtwoord duikt journalist Daniël Verlaan in de wereld van online criminaliteit. Hij praat met een crimineel die pistolen verkoopt, deze man vertelt dat zelfs een kind van 12 jaar bij hem een wapen heeft gekocht. De crimineel denkt verder ook niet na over de gevolgen van zijn ‘business’.

Ik Weet Je Wachtwoord is nu te zien bij Videoland. In de video hieronder kun je het fragment van Ik Weet Je Wachtwoord bekijken.

Docuserie <em>Ik Weet Je Wachtwoord</em>: crimineel verkoopt pistool aan 12-jarig kind In de documentaireserie Ik Weet Je Wachtwoord duikt journalist Daniël Verlaan in de wereld van online criminaliteit. Hij praat met een crimineel die pistolen verkoopt, deze man vertelt dat zelfs een kind van 12 jaar bij hem een wapen heeft gekocht. De crimineel denkt verder ook niet na over de gevolgen van zijn ‘business’. Ik Weet Je Wachtwoord is nu te zien bij Videoland. In de video hieronder kun je het fragment van Ik Weet Je Wachtwoord bekijken. Docuserie Ik Weet Je Wachtwoord vanaf 12 oktober bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video » Jinek gemist? Daniël Verlaan sprak ransomware-hacker voor Videoland-docu Ik weet je wachtwoord Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's