Prinses Amalia bedolven onder steunreacties na bedreigingen: "Kan niet in dit land"

Prinses Amalia bedolven onder steunreacties na bedreigingen: "Kan niet in dit land"

Vrijdag 14 oktober 2022 om 20:34

De ernstige bedreigingen op prinses Amalia zorgen ervoor dat het hele land, sinds gisteravond, massaal om de Koninklijke Familie is gaan staan. De kroonprinses stond op het punt om te genieten van het studentenleven, maar kan van de een op andere dag geen kant meer op.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Prinses Amalia</em> bedolven onder <em>steunreacties</em> na bedreigingen: &quot;Kan niet in dit land&quot; De ernstige bedreigingen op prinses Amalia zorgen ervoor dat het hele land, sinds gisteravond, massaal om de Koninklijke Familie is gaan staan. De kroonprinses stond op het punt om te genieten van het studentenleven, maar kan van de een op andere dag geen kant meer op. Tekst gaat verder onder de video. Politieke steunreactiesPolitiek Den Haag spreek schande van de bedreigingen, de prinses wordt dan ook bedolven onder steunreacties. "Bizar, ik had werkelijk de tranen in mijn ogen. Het kan toch niet waar zijn, ze is gewoon een meisje. Een student die op kamers gaat wonen, het kan niet in dit land", aldus Christianne van der Wal. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Prinses Amalia bedolven onder steunreacties na bedreigingen: "Kan niet in dit land"

Politieke steunreacties
Politiek Den Haag spreek schande van de bedreigingen, de prinses wordt dan ook bedolven onder steunreacties. "Bizar, ik had werkelijk de tranen in mijn ogen. Het kan toch niet waar zijn, ze is gewoon een meisje. Een student die op kamers gaat wonen, het kan niet in dit land", aldus Christianne van der Wal.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's