Wesley Sneijder in Veronica Offside: 'Gesproken met Ajax over opvolging Marc Overmars'

Wesley Sneijder in Veronica Offside: 'Gesproken met Ajax over opvolging Marc Overmars'

Vrijdag 14 oktober 2022 om 21:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Wesley Sneijder in <em>Veronica Offside</em>: 'Gesproken met Ajax over opvolging Marc Overmars' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. In Veronica Offside wordt de huidige situatie bij Ajax besproken. Na het vertrek van Marc Overmars is er nog altijd geen nieuwe technisch directeur aangetrokken. Volgens de Vandaag Offside-tafel moet er iemand komen met een sterke persoonlijkheid én die de club goed kent. En dan onthult Wesley Sneijder dat ook hij gesprekken heeft gevoerd met Ajax. 'Maar ik ga dat niet doen. (...) Ik heb interne gesprekken gevoerd en ik heb daar niks meer van gehoord.' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

In Veronica Offside wordt de huidige situatie bij Ajax besproken. Na het vertrek van Marc Overmars is er nog altijd geen nieuwe technisch directeur aangetrokken. Volgens de Vandaag Offside-tafel moet er iemand komen met een sterke persoonlijkheid én die de club goed kent. En dan onthult Wesley Sneijder dat ook hij gesprekken heeft gevoerd met Ajax. 'Maar ik ga dat niet doen. (...) Ik heb interne gesprekken gevoerd en ik heb daar niks meer van gehoord.'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's