Andy van der Meijde over PSV - FC Zürich in Veronica Offside: 'Voor niemand leuk'

Andy van der Meijde over PSV - FC Zürich in Veronica Offside: 'Voor niemand leuk'

Vrijdag 14 oktober 2022 om 22:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Andy van der Meijde over <em>PSV - FC Zürich</em> in <em>Veronica Offside</em>: 'Voor niemand leuk' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. PSV speelde donderdag in de Europa League tegen FC Zurich en de Eindhovense ploeg won overtuigend met 5-0. Volgens Andy van der Meijde zijn dat soort wedstrijden 'voor niemand leuk'. Je hoort het in bovenstaande video van Veronica Offside. Samenvatting PSV - FC Zürich (Europa League) Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

PSV speelde donderdag in de Europa League tegen FC Zurich en de Eindhovense ploeg won overtuigend met 5-0. Volgens Andy van der Meijde zijn dat soort wedstrijden 'voor niemand leuk'. Je hoort het in bovenstaande video van Veronica Offside.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's