Op1 gemist? Burgemeester Bouke Arends kritisch op steunpakket voor het mkb

Op1 gemist? Burgemeester Bouke Arends kritisch op steunpakket voor het mkb

Vrijdag 14 oktober 2022 om 23:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Burgemeester <em>Bouke Arends</em> kritisch op steunpakket voor het mkb Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het kabinet wil de helft van de stijging van de energiekosten voor het mkb vergoeden om kleinere bedrijven met een hoog energieverbruik te helpen. Burgemeester van gemeente Westland Bouke Arends vertelt in Op1 over het steunpakket: "Dit is voor de tuinbouwsector echt volstrekt onvoldoende." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Burgemeester Bouke Arends kritisch op steunpakket voor het mkb

Het kabinet wil de helft van de stijging van de energiekosten voor het mkb vergoeden om kleinere bedrijven met een hoog energieverbruik te helpen. Burgemeester van gemeente Westland Bouke Arends vertelt in Op1 over het steunpakket: "Dit is voor de tuinbouwsector echt volstrekt onvoldoende."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's