Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Alfred Schreuder moet binnenkort opgenomen worden'

Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Alfred Schreuder moet binnenkort opgenomen worden'

Saturday 15 October 2022 om 10:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em>: 'Alfred Schreuder moet binnenkort opgenomen worden' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Er hangen donkere wolken boven de Johan Cruijff-ArenA. De sportieve prestaties vallen tegen, er is nog altijd geen nieuwe technisch directeur én Ajax-trainer Alfred Schreuder vindt dat zijn ploeg het prima doet. Volgens Johan Derksen moet 'Schreuder binnenkort worden opgenomen als hij dat blijft zeggen.' Je hoorde het vrijdag in Vandaag Inside. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Er hangen donkere wolken boven de Johan Cruijff-ArenA. De sportieve prestaties vallen tegen, er is nog altijd geen nieuwe technisch directeur én Ajax-trainer Alfred Schreuder vindt dat zijn ploeg het prima doet. Volgens Johan Derksen moet 'Schreuder binnenkort worden opgenomen als hij dat blijft zeggen.' Je hoorde het vrijdag in Vandaag Inside.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's