Op1 gemist? Elon Musk gaat niet langer betalen voor internetsatellieten Oekraïne

Op1 gemist? Elon Musk gaat niet langer betalen voor internetsatellieten Oekraïne

Zaterdag 15 oktober 2022 om 00:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Dankzij de internetsatellieten van Elon Musk kan het Oekraïense leger en de regering nog gebruik maken van internet. Maar hoe lang nog? De rijkste man van de wereld, die vorige week nog met een vredesplan kwam voor Oekraïne, wil namelijk niet meer betalen voor de verbinding.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Elon Musk</em> gaat niet langer betalen voor <em>internetsatellieten Oekraïne</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Dankzij de internetsatellieten van Elon Musk kan het Oekraïense leger en de regering nog gebruik maken van internet. Maar hoe lang nog? De rijkste man van de wereld, die vorige week nog met een vredesplan kwam voor Oekraïne, wil namelijk niet meer betalen voor de verbinding. Tekst gaat verder onder de video. Elon MuskTech-investeerder Eva de Mol reageert bij Op1 verbaasd op de rol van Elon Musk bij de oorlog in Oekraïne: "’Hoe vreemd is dat? Is hij ook de persoon om dit te moeten blijven betalen?" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Elon Musk gaat niet langer betalen voor internetsatellieten Oekraïne

Elon Musk
Tech-investeerder Eva de Mol reageert bij Op1 verbaasd op de rol van Elon Musk bij de oorlog in Oekraïne: "’Hoe vreemd is dat? Is hij ook de persoon om dit te moeten blijven betalen?"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's