Op1 gemist? Nederland op gebied van grondstoffen afhankelijk van China

Op1 gemist? Nederland op gebied van grondstoffen afhankelijk van China

Saturday 15 October 2022 om 00:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Nederland</em> op gebied van grondstoffen afhankelijk van <em>China</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans praat in Op1 over de Chinese president Xi Jinping: "Als je kijkt naar grondstoffen, dan zijn wij enorm afhankelijk van China. Als wij dat niet weten af te bouwen de komende jaren dan weet Xi ook precies hoe hij ons in de tang kan nemen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Nederland op gebied van grondstoffen afhankelijk van China

VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans praat in Op1 over de Chinese president Xi Jinping: "Als je kijkt naar grondstoffen, dan zijn wij enorm afhankelijk van China. Als wij dat niet weten af te bouwen de komende jaren dan weet Xi ook precies hoe hij ons in de tang kan nemen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's