Lee Towers in Shownieuws over aanhouding zoon Peter H.: 'Ik hoop dat het goedkomt'

Lee Towers in Shownieuws over aanhouding zoon Peter H.: 'Ik hoop dat het goedkomt'

Zaterdag 15 oktober 2022 om 13:32

Peter H., de 55-jarige zoon van zanger Lee Towers, is dinsdagochtend aangehouden in de Rotterdamse wijk Hillegersberg. Lee reageerde vrijdag in Shownieuws.

Lees verder onder de video.

<em>Lee Towers</em> in <em>Shownieuws</em> over aanhouding zoon Peter H.: 'Ik hoop dat het goedkomt' Peter H., de 55-jarige zoon van zanger Lee Towers, is dinsdagochtend aangehouden in de Rotterdamse wijk Hillegersberg. Lee reageerde vrijdag in Shownieuws. Lees verder onder de video. WitwasenLee Towers laat aan Shownieuws weten van niets te weten. 'Het was voor mij net zo'n grote shock als voor iedereen. Ik moet ook alles in de kranten lezen. Ik vind het supervervelend en hoop dat alles goedkomt met mijn zoon.' Peter H. is aangehouden voor de wet wapens en munitie en witwassen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Eva Jinek: 'Wanneer kan Amalia weer terug naar Amsterdam?' (video) Bekijk deze video » Minister Dilan Yeşilgöz over bedreiging prinses Amalia: ‘Het is verschrikkelijk’ Bekijk deze video » Shownieuws: 'OM gaf negatief advies gratieverzoek Frank Masmeijer' (video) Bekijk deze video »
Misdaad :

Witwasen
Lee Towers laat aan Shownieuws weten van niets te weten. 'Het was voor mij net zo'n grote shock als voor iedereen. Ik moet ook alles in de kranten lezen. Ik vind het supervervelend en hoop dat alles goedkomt met mijn zoon.' Peter H. is aangehouden voor de wet wapens en munitie en witwassen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's