LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het derde seizoen van LEGO Masters is bijna ten einde. We zijn inmiddels aanbeland in de halve finale, waarin de overgebleven teams strijden voor een plekje in de eindstrijd. Wie valt er vlak voor de finale nog af? Alle fragmenten uit deze uitzending LEGO Masters: moed zakt Arne en Sander in de schoenen, dak valt op de grond Bekijk deze video » LEGO Masters: Welk team krijgt die laatste felbegeerde finaleplek? (video) Bekijk deze video » Grappige opdrachtDe vier overgebleven teams moeten alles wat ze kunnen en hebben bijgeleerd de afgelopen afleveringen laten zien, want aan het eind van deze aflevering valt er nog één team af. Om het ijs te breken krijgen de teams eerst een grappige opdracht, maar daarna moeten ze alles op alles zetten. Wie gaan er naar de finale? Over het programmaIn LEGO Masters krijgen deelnemers te kans om de mooiste en meest bijzondere bouwwerken te maken van de beroemde Deense steentjes. Ze krijgen in elke aflevering twee opdrachten en de bouwers die uitblinken in originaliteit en kwaliteit stromen door. De creaties worden beoordeeld door 'Brickmaster' Esmee Kuenen. Bekijk ook LEGO Masters: wie krijgt die laatste felbegeerde halve finaleplek? (video) Bekijk deze video » Chaos in LEGO Masters: E.T. wordt onthoofd tijdens filmopdracht (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 15 October 2022 om 21:44

Het derde seizoen van LEGO Masters is bijna ten einde. We zijn inmiddels aanbeland in de halve finale, waarin de overgebleven teams strijden voor een plekje in de eindstrijd. Wie valt er vlak voor de finale nog af?

Grappige opdracht
De vier overgebleven teams moeten alles wat ze kunnen en hebben bijgeleerd de afgelopen afleveringen laten zien, want aan het eind van deze aflevering valt er nog één team af. Om het ijs te breken krijgen de teams eerst een grappige opdracht, maar daarna moeten ze alles op alles zetten. Wie gaan er naar de finale?

Over het programma
In LEGO Masters krijgen deelnemers te kans om de mooiste en meest bijzondere bouwwerken te maken van de beroemde Deense steentjes. Ze krijgen in elke aflevering twee opdrachten en de bouwers die uitblinken in originaliteit en kwaliteit stromen door. De creaties worden beoordeeld door 'Brickmaster' Esmee Kuenen.

Actuele video's

Meer actuele video's