De Alleskunner VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Alleskunner VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Alleskunner VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het derde seizoen van De Alleskunner VIPS is in volle gang op SBS6. Meer en vooral minder bekende Nederlanders wagen zich aan de meest uiteenlopende opdrachten, met maar één simpele opdracht: je mag niet als laatste eindigen. Alle fragmenten uit deze uitzending De Alleskunner VIPS gemist? Stressende BN'ers proppen koffers vol Bekijk deze video » Blind limbodansenWie wordt De Alleskunner VIPS van dit seizoen? Deze week worden de kandidaten getest op basis van hun losse heupjes, waarmee ze blind onder een limbo door moeten dansen en ook moeten de VIPS een koffer inpakken met net iets te veel spullen. DeelnemersHoewel er zeker een aantal bekende gezichten komen opdraven, wordt dit seizoen van De Alleskunner VIPS ook gekenmerkt door veel 'vergeten' sterren. Tot de afvallers behoren onder anderen Jacques Herb, Dick Jol, Josje Huisman, Baas B. en Tony Star. Bekijk ook Johan Derksen heeft enorme hekel aan De Alleskunner VIPS: "Seniele spelletjes" Bekijk deze video » Vanavond in De Alleskunner VIPS: Ballon darten blijkt moeilijker dan het lijkt Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 15 October 2022 om 22:38

Het derde seizoen van De Alleskunner VIPS is in volle gang op SBS6. Meer en vooral minder bekende Nederlanders wagen zich aan de meest uiteenlopende opdrachten, met maar één simpele opdracht: je mag niet als laatste eindigen.

Blind limbodansen
Wie wordt De Alleskunner VIPS van dit seizoen? Deze week worden de kandidaten getest op basis van hun losse heupjes, waarmee ze blind onder een limbo door moeten dansen en ook moeten de VIPS een koffer inpakken met net iets te veel spullen.

Deelnemers
Hoewel er zeker een aantal bekende gezichten komen opdraven, wordt dit seizoen van De Alleskunner VIPS ook gekenmerkt door veel 'vergeten' sterren. Tot de afvallers behoren onder anderen Jacques Herb, Dick Jol, Josje Huisman, Baas B. en Tony Star.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Alleskunner VIPS

Actuele video's

Meer actuele video's