Marc van Ranst geeft hoop in bange corona-tijd: 'Ik zie het niet pessimistisch in' (video)

Marc van Ranst geeft hoop in bange corona-tijd: 'Ik zie het niet pessimistisch in' (video)

Maandag 17 oktober 2022 om 08:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marc van Ranst</em> geeft hoop in bange corona-tijd: 'Ik zie het niet pessimistisch in' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Veel mensen maken zich alweer zorgen om extra maatregelen nu het aantal coronabesmettingen in Nederland in rap tempo oploopt. Gaan we opnieuw een zware winter tegemoet? De Vlaamse viroloog Marc van Ranst schoof aan bij Humberto op zondag om ons hoop te verschaffen in bange corona-tijden. Hij ziet het niet pessimistisch in: de besmettingen verlopen via het welbekende omikron-virus en er is veel immuniteit onder de bevolking. Van Ranst roept ons wél op de herhaalprik te halen. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marc van Ranst geeft hoop in bange corona-tijd: 'Ik zie het niet pessimistisch in' (video)

Veel mensen maken zich alweer zorgen om extra maatregelen nu het aantal coronabesmettingen in Nederland in rap tempo oploopt. Gaan we opnieuw een zware winter tegemoet? De Vlaamse viroloog Marc van Ranst schoof aan bij Humberto op zondag om ons hoop te verschaffen in bange corona-tijden. Hij ziet het niet pessimistisch in: de besmettingen verlopen via het welbekende omikron-virus en er is veel immuniteit onder de bevolking. Van Ranst roept ons wél op de herhaalprik te halen.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's