VI gemist? Bas Nijhuis deed mee aan de 'Vloddercross': 'Word jij ooit volwassen?'

VI gemist? Bas Nijhuis deed mee aan de 'Vloddercross': 'Word jij ooit volwassen?'

Maandag 17 oktober 2022 om 22:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI</em> gemist? Bas Nijhuis deed mee aan de 'Vloddercross': 'Word jij ooit volwassen?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Als Bas Nijhuis een weekendje niet hoeft te fluiten in de Eredivisie, weet je nooit waar je hem aantreft. Zo vond je hem dit weekend in een speciaal omgebouwde auto door de modder crossen; het zogenaamde 'Vloddercrossen'. Als Nijhuis in Vandaag Inside doet alsof dit de normaalste zaak van de wereld is, kan Johan Derksen zich niet inhouden: 'Word jij ooit volwassen, Bas?' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Als Bas Nijhuis een weekendje niet hoeft te fluiten in de Eredivisie, weet je nooit waar je hem aantreft. Zo vond je hem dit weekend in een speciaal omgebouwde auto door de modder crossen; het zogenaamde 'Vloddercrossen'. Als Nijhuis in Vandaag Inside doet alsof dit de normaalste zaak van de wereld is, kan Johan Derksen zich niet inhouden: 'Word jij ooit volwassen, Bas?'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's