Johan Derksen neemt het op voor Gijs van Dijk: 'PvdA wil louter koorknapen, schande!'

Johan Derksen neemt het op voor Gijs van Dijk: 'PvdA wil louter koorknapen, schande!'

Woensdag 19 oktober 2022 om 09:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> neemt het op voor <em>Gijs van Dijk</em>: 'PvdA wil louter koorknapen, schande!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. PvdA'er Gijs van Dijk is door zijn eigen partij voor de bus gegooid vanwege vermeend grensoverschrijdend gedrag. Volgens Johan Derksen valt het allemaal wel mee, want Van Dijk hield er ná zijn scheiding twee vriendinnen op na. "Vroeger zou je daar een lintje voor krijgen!" aldus René van der Gijp. Derksen meent dat de PvdA 'louter koorknapen' in de gelederen wil hebben en noemt het een 'schande' dat Van Dijk zo is geslacht. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

PvdA'er Gijs van Dijk is door zijn eigen partij voor de bus gegooid vanwege vermeend grensoverschrijdend gedrag. Volgens Johan Derksen valt het allemaal wel mee, want Van Dijk hield er ná zijn scheiding twee vriendinnen op na. "Vroeger zou je daar een lintje voor krijgen!" aldus René van der Gijp. Derksen meent dat de PvdA 'louter koorknapen' in de gelederen wil hebben en noemt het een 'schande' dat Van Dijk zo is geslacht.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's