Arjen Lubach zaagt opnieuw aan stoelpoten van boeren: 'Grasweiland is geen natuur'

Arjen Lubach zaagt opnieuw aan stoelpoten van boeren: 'Grasweiland is geen natuur'

Woensdag 19 oktober 2022 om 10:34

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> zaagt opnieuw aan stoelpoten van <em>boeren</em>: 'Grasweiland is geen natuur' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach is de laatste maanden bezig met een heuse hetze tegen de boeren van Nederland. Dinsdag vond hij het opnieuw tijd voor een item waarin hij aan de stoelpoten van de agrarisch ondernemers zaagt, want dit keer stelde Lubach dat koeien in een weiland - dat alleen uit gras bestaat - 'geen natuur' is. Bij het bekijken van de afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach zullen boeren zich afvragen wat ze in de ogen van de presentator wél goed doen... Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach zaagt opnieuw aan stoelpoten van boeren: 'Grasweiland is geen natuur'

Arjen Lubach is de laatste maanden bezig met een heuse hetze tegen de boeren van Nederland. Dinsdag vond hij het opnieuw tijd voor een item waarin hij aan de stoelpoten van de agrarisch ondernemers zaagt, want dit keer stelde Lubach dat koeien in een weiland - dat alleen uit gras bestaat - 'geen natuur' is. Bij het bekijken van de afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach zullen boeren zich afvragen wat ze in de ogen van de presentator wél goed doen...

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's