Mäneskin legt plaat Loneliest uit bij RTL Boulevard

Mäneskin legt plaat Loneliest uit bij RTL Boulevard

Woensdag 19 oktober 2022 om 11:31

Na de winst op het Songfestival in Rotterdam, gooit rockband Mäneskin de jankende gitaren even aan de kant en leggen hun heimwee vast op de gevoelige plaat 'Loneliest'.

Nederland is speciaal
Voor Mäneskin heeft Nederland een bijzonder plekje in hun hart. Het was het eerste land waar het voor hen begon. Zanger Damiano: "Ik doe in Amsterdam altijd hetzelfde, iets wat alleen Amsterdammers snappen."

<em>Mäneskin</em> legt plaat Loneliest uit bij RTL Boulevard Na de winst op het Songfestival in Rotterdam, gooit rockband Mäneskin de jankende gitaren even aan de kant en leggen hun heimwee vast op de gevoelige plaat 'Loneliest'. Nederland is speciaalVoor Mäneskin heeft Nederland een bijzonder plekje in hun hart. Het was het eerste land waar het voor hen begon. Zanger Damiano: "Ik doe in Amsterdam altijd hetzelfde, iets wat alleen Amsterdammers snappen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Weduwe van Jeffrey Epstein over Prins Andrew: "Nooit iets verkeerd gedaan" Bekijk deze video » Eric de Munck in RTL Boulevard over boek George Michael: 'Familie wilde niet meewerken' Bekijk deze video »
TV :
Mäneskin legt plaat Loneliest uit bij RTL Boulevard

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's