'Toeslagenkind' Rohan over kinderbescherming: 'Deden er alles aan ons uit huis te halen'

'Toeslagenkind' Rohan over kinderbescherming: 'Deden er alles aan ons uit huis te halen'

Donderdag 20 oktober 2022 om 08:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

'Toeslagenkind' <em>Rohan</em> over kinderbescherming: 'Deden er alles aan ons uit huis te halen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Voor de allereerste keer deden kinderen die opgroeiden temidden van de Toeslagenaffaire woensdag hun verhaal. Aan tafel bij Op1 vertelde Rohan dat zijn gezin drie keer per jaar op vakantie kon, maar toen hij zes was werd alles anders. Plotseling vielen er brieven op de mat en kwam de kinderbescherming er aan te pas. "Ze deden er alles aan om ons uit huis te krijgen," aldus Rohan. Zijn ouders werden opgezadeld met 400.000 euro schuld. Soms vielen er brieven op de mat waarin werd geëist dat deze vier ton binnen drie dagen betaald moest worden... Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
'Toeslagenkind' Rohan over kinderbescherming: 'Deden er alles aan ons uit huis te halen'

Voor de allereerste keer deden kinderen die opgroeiden temidden van de Toeslagenaffaire woensdag hun verhaal. Aan tafel bij Op1 vertelde Rohan dat zijn gezin drie keer per jaar op vakantie kon, maar toen hij zes was werd alles anders. Plotseling vielen er brieven op de mat en kwam de kinderbescherming er aan te pas. "Ze deden er alles aan om ons uit huis te krijgen," aldus Rohan. Zijn ouders werden opgezadeld met 400.000 euro schuld. Soms vielen er brieven op de mat waarin werd geëist dat deze vier ton binnen drie dagen betaald moest worden...

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's