Lichamen Sanne en Hebe gevonden: bekijk overzicht van de zoektocht

Lichamen Sanne en Hebe gevonden: bekijk overzicht van de zoektocht

Donderdag 20 oktober 2022 om 10:13

Er is een einde gekomen aan de zoektocht naar de 10-jarige Hebe en haar begeleidster Sanne. De twee werden maandag als vermist opgegeven, ze verdwenen nadat Sanne het gehandicapte meisje had opgehaald bij een instelling in Raamsdonksveer. Dagenlang werd naar de twee gezocht, en woensdagavond werden ze gevonden. De Kia Picanto is in het water aangetroffen bij knooppunt Empel, de politie twijfelt er niet aan dat de lichamen van Sanne en Hebe zijn.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland met een overzicht van de zoektocht naar Sanne en Hebe in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Lichamen <em>Sanne en Hebe</em> gevonden: bekijk overzicht van de zoektocht Er is een einde gekomen aan de zoektocht naar de 10-jarige Hebe en haar begeleidster Sanne. De twee werden maandag als vermist opgegeven, ze verdwenen nadat Sanne het gehandicapte meisje had opgehaald bij een instelling in Raamsdonksveer. Dagenlang werd naar de twee gezocht, en woensdagavond werden ze gevonden. De Kia Picanto is in het water aangetroffen bij knooppunt Empel, de politie twijfelt er niet aan dat de lichamen van Sanne en Hebe zijn. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland met een overzicht van de zoektocht naar Sanne en Hebe in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Politie: Kia Picanto gevonden, Hebe en Sanne vermoedelijk overleden (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Politie over Sanne en Hebe: "Alle reden om dat aan te nemen" Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's