Jinek gemist? Jaap Korteweg wil melk en kaas maken zonder koeien

Jinek gemist? Jaap Korteweg wil melk en kaas maken zonder koeien

Donderdag 20 oktober 2022 om 09:56

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

In Jinek vertelt Jaap Korteweg hoe zwaar een melkkoe het eigenlijk heeft. Koeien geven zo’n 10.000 liter melk en dat gaat ten koste van het welzijn van het dier. Daarom heeft hij een manier bedacht om melk en kaas te maken van gras, zodat hier geen koeien voor nodig zijn.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Jaap Korteweg wil melk en kaas maken zonder koeien Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. In Jinek vertelt Jaap Korteweg hoe zwaar een melkkoe het eigenlijk heeft. Koeien geven zo’n 10.000 liter melk en dat gaat ten koste van het welzijn van het dier. Daarom heeft hij een manier bedacht om melk en kaas te maken van gras, zodat hier geen koeien voor nodig zijn. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Jaap Korteweg wil melk en kaas maken zonder koeien

Actuele video's

Meer actuele video's