Bekijk de oersaaie LLDL-date van Melissa en Dylan: "Ik wil de vibe terug"

Bekijk de oersaaie LLDL-date van Melissa en Dylan: "Ik wil de vibe terug"

Donderdag 20 oktober 2022 om 14:35

Melissa was direct flink onder de indruk van het lichaam van haar date Dylan en stak dat niet onder stoelen of banken, maar tijdens de tweede dag is de vibe ver te zoeken. Melissa zit hiermee: "Ik snap niet dat het zo stroef loopt. Ik wil die vibe terug. Ik heb het er moeilijk mee."

Tijdmachine
Dylan kijkt op zijn klokje en vindt het erg vroeg. Hij zou willen dat het later was. En dat valt bij Melissa in het verkeerde keelgat: "Probeer iets!", roept ze.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder

Bekijk de oersaaie <em>LLDL</em>-date van Melissa en Dylan: &quot;Ik wil de vibe terug&quot; Melissa was direct flink onder de indruk van het lichaam van haar date Dylan en stak dat niet onder stoelen of banken, maar tijdens de tweede dag is de vibe ver te zoeken. Melissa zit hiermee: "Ik snap niet dat het zo stroef loopt. Ik wil die vibe terug. Ik heb het er moeilijk mee." TijdmachineDylan kijkt op zijn klokje en vindt het erg vroeg. Hij zou willen dat het later was. En dat valt bij Melissa in het verkeerde keelgat: "Probeer iets!", roept ze. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Melissa geilt enorm op lichaam Dylan Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: eindigen Melissa en Dylan samen in bed? Bekijk deze video » Mariska van Kolck gaat daten in Lang Leve de Liefde: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's