Suse van Kleef voorspelde spoedig aftreden van Britse premier Liz Truss in Khalid & Sophie

Suse van Kleef voorspelde spoedig aftreden van Britse premier Liz Truss in Khalid & Sophie

Donderdag 20 oktober 2022 om 19:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Suse van Kleef</em> voorspelde spoedig aftreden van Britse premier <em>Liz Truss</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Voormalig correspondent Verenigd Koninkrijk Suse van Kleef voorspelde al in een eerdere uitzending van Khalid & Sophie dat de vandaag afgetreden Britse premier Liz Truss het geen twee jaar zou redden. Van Kleef: "Het was ook een moeilijke baan. Maar zij heeft de afgelopen weken zelf, niet eens zichzelf in de voet geschoten, maar ze heeft zich ongeveer bij d’r middel afgezaagd.” Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Suse van Kleef voorspelde spoedig aftreden van Britse premier Liz Truss in Khalid & Sophie

Voormalig correspondent Verenigd Koninkrijk Suse van Kleef voorspelde al in een eerdere uitzending van Khalid & Sophie dat de vandaag afgetreden Britse premier Liz Truss het geen twee jaar zou redden. Van Kleef: "Het was ook een moeilijke baan. Maar zij heeft de afgelopen weken zelf, niet eens zichzelf in de voet geschoten, maar ze heeft zich ongeveer bij d’r middel afgezaagd.”

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's