Op1 gemist? Lale Gül en Ronit Palache over nieuwe podcast 'Van God Los'

Op1 gemist? Lale Gül en Ronit Palache over nieuwe podcast 'Van God Los'

Vrijdag 21 oktober 2022 om 00:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

We waren aan het wachten op het nieuwe boek van Lale Gül, maar het werd een podcast. Samen met journalist Ronit Palache gaat ze in 'Van God Los' in gesprek met geloofsverlaters. In Op1 vertellen Lale en Ronit over hun podcastplannen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Lale Gül</em> en <em>Ronit Palache</em> over nieuwe podcast 'Van God Los' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. We waren aan het wachten op het nieuwe boek van Lale Gül, maar het werd een podcast. Samen met journalist Ronit Palache gaat ze in 'Van God Los' in gesprek met geloofsverlaters. In Op1 vertellen Lale en Ronit over hun podcastplannen. Tekst gaat verder onder de video. 'Van God Los'Hoe moeilijk is het om afscheid te nemen van je geloof als je religieus opgevoed bent? "Door het maken van deze podcast kwam ik erachter dat ik veel dingen van mensen hoorde die ik ook had", aldus Lale Gül in Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Lale Gül en Ronit Palache over nieuwe podcast 'Van God Los'

'Van God Los'
Hoe moeilijk is het om afscheid te nemen van je geloof als je religieus opgevoed bent? "Door het maken van deze podcast kwam ik erachter dat ik veel dingen van mensen hoorde die ik ook had", aldus Lale Gül in Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's