Lisa Loeb tegen Arjen Lubach: ‘Jij bent aanleiding voor boek over angststoornis’

Lisa Loeb tegen Arjen Lubach: ‘Jij bent aanleiding voor boek over angststoornis’

Vrijdag 21 oktober 2022 om 09:30

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Lisa Loeb is te gast in De Avondshow met Arjen Lubach, ze komt praten over het boek Bang wat ze heeft geschreven over haar angststoornis. De cabaretière heeft naar eigen zeggen een grappig boek geschreven over onder meer haar paniekaanvallen en doemdenken, ook is ze hypochonder. En dan vertelt Lisa dat niemand minder dan Arjen Lubach de aanleiding is voor het boek. “Ik heb mijn eerste paniekaanval ooit bij jou in het publiek gehad.”

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Lisa Loeb tegen <em>Arjen Lubach</em>: ‘Jij bent aanleiding voor boek over angststoornis’ Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Lisa Loeb is te gast in De Avondshow met Arjen Lubach, ze komt praten over het boek Bang wat ze heeft geschreven over haar angststoornis. De cabaretière heeft naar eigen zeggen een grappig boek geschreven over onder meer haar paniekaanvallen en doemdenken, ook is ze hypochonder. En dan vertelt Lisa dat niemand minder dan Arjen Lubach de aanleiding is voor het boek. “Ik heb mijn eerste paniekaanval ooit bij jou in het publiek gehad.” Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lisa Loeb tegen Arjen Lubach: ‘Jij bent aanleiding voor boek over angststoornis’

Actuele video's

Meer actuele video's