Avondshow met Arjen Lubach: ‘Liz Truss zorgde voor dieptepunt Britse pond en koningin’

Avondshow met Arjen Lubach: ‘Liz Truss zorgde voor dieptepunt Britse pond en koningin’

Vrijdag 21 oktober 2022 om 09:23

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

De Britse premier Liz Truss is donderdag na 45 dagen alweer opgestapt, Arjen Lubach bespreekt dit nieuws uiteraard in De Avondshow met Arjen Lubach. “Met name de eerste 45 dagen vond ik het niet zo goed wat ze deed. Maar ik moet eerlijk zeggen, de laatste minuut had ik wel het idee dat ze goede dingen zei.” Ook zegt de presentator dat Truss niet alleen de Britse pond maar ook de Britse koningin naar een historisch dieptepunt heeft gebracht…

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Avondshow met Arjen Lubach</em>: ‘Liz Truss zorgde voor dieptepunt Britse pond en koningin’ Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De Britse premier Liz Truss is donderdag na 45 dagen alweer opgestapt, Arjen Lubach bespreekt dit nieuws uiteraard in De Avondshow met Arjen Lubach. “Met name de eerste 45 dagen vond ik het niet zo goed wat ze deed. Maar ik moet eerlijk zeggen, de laatste minuut had ik wel het idee dat ze goede dingen zei.” Ook zegt de presentator dat Truss niet alleen de Britse pond maar ook de Britse koningin naar een historisch dieptepunt heeft gebracht… Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Avondshow met Arjen Lubach: ‘Liz Truss zorgde voor dieptepunt Britse pond en koningin’

Actuele video's

Meer actuele video's