Lang Leve de Liefde: Juliën vond Daviene een ‘vet debiel begeleid wonen-type’

Lang Leve de Liefde: Juliën vond Daviene een ‘vet debiel begeleid wonen-type’

Vrijdag 21 oktober 2022 om 14:08

In Lang Leve de Liefde stelt Daviene een vraag aan Juliën, is zijn beeld van haar veranderd nu hij haar beter kent? En dan komt Juliën met een nogal heftig antwoord. “Ik dacht eerst dat je vet debiel zou zijn. Dat ik zoiets heb van, weer zo'n begeleid wonen-type, weer zo'n cliënt.” Deze uitspraak valt natuurlijk niet goed bij een date, al lijkt het erop dat Daviene vooral geschokt is door zijn bizarre antwoord. “Ik moet ook gewoon mijn bek houden en niks meer zeggen denk ik”, aldus Juliën.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Juliën vond Daviene een ‘vet debiel begeleid wonen-type’ In Lang Leve de Liefde stelt Daviene een vraag aan Juliën, is zijn beeld van haar veranderd nu hij haar beter kent? En dan komt Juliën met een nogal heftig antwoord. “Ik dacht eerst dat je vet debiel zou zijn. Dat ik zoiets heb van, weer zo'n begeleid wonen-type, weer zo'n cliënt.” Deze uitspraak valt natuurlijk niet goed bij een date, al lijkt het erop dat Daviene vooral geschokt is door zijn bizarre antwoord. “Ik moet ook gewoon mijn bek houden en niks meer zeggen denk ik”, aldus Juliën. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk de oersaaie LLDL-date van Melissa en Dylan: "Ik wil de vibe terug" Bekijk deze video » Willem kan niet lachen om grap Mariska in Lang Leve de Liefde: ‘Gebakken heks’ Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's