Willem kan niet lachen om grap Mariska in Lang Leve de Liefde: ‘Gebakken heks’

Willem kan niet lachen om grap Mariska in Lang Leve de Liefde: ‘Gebakken heks’

Vrijdag 21 oktober 2022 om 13:57

Willem is duidelijk niet geïnteresseerd in Mariska van Kolck in Lang Leve de Liefde. De actrice doet er nog van alles aan om het een beetje gezellig te maken maar daar lijkt haar date totaal geen zin in te hebben. Ook haar grapje over dat ze aan het spit past, kan hij niet waarderen. “Gebakken heks.”

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Willem kan niet lachen om grap Mariska in <em>Lang Leve de Liefde</em>: ‘Gebakken heks’ Willem is duidelijk niet geïnteresseerd in Mariska van Kolck in Lang Leve de Liefde. De actrice doet er nog van alles aan om het een beetje gezellig te maken maar daar lijkt haar date totaal geen zin in te hebben. Ook haar grapje over dat ze aan het spit past, kan hij niet waarderen. “Gebakken heks.” Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Mariska van Kolck gaat daten in Lang Leve de Liefde: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: maakt date Mariska van Kolck uit voor heks? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's