Thomas van Groningen in Op1 over asielwet: 'Kabinet komt er niet uit' (video)

Thomas van Groningen in Op1 over asielwet: 'Kabinet komt er niet uit' (video)

Zaterdag 22 oktober 2022 om 10:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Thomas van Groningen in <em>Op1</em> over asielwet: 'Kabinet komt er niet uit' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Staatssecretaris Eric van der Burg mist weer een deadline: het kabinet slaagde er niet in om vrijdag een wet rond te krijgen, waarmee asielzoekers over het land verdeeld kunnen worden. Wat zijn de gevolgen voor Nederland dat Van der Burg voor de tweede keer zijn ‘spreidingswet’ moet uitstellen? Politiek verslaggever Thomas van Groningen reageert in Op1: 'Ik vond het verrassend. De staatssecretaris zelf heeft er zijn woord aan gegeven.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thomas van Groningen in Op1 over asielwet: 'Kabinet komt er niet uit' (video)

Staatssecretaris Eric van der Burg mist weer een deadline: het kabinet slaagde er niet in om vrijdag een wet rond te krijgen, waarmee asielzoekers over het land verdeeld kunnen worden. Wat zijn de gevolgen voor Nederland dat Van der Burg voor de tweede keer zijn ‘spreidingswet’ moet uitstellen? Politiek verslaggever Thomas van Groningen reageert in Op1: 'Ik vond het verrassend. De staatssecretaris zelf heeft er zijn woord aan gegeven.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's