Hart van Nederland: politie geeft jongeren uur voorsprong om uit handen te blijven (YouChoose)

Hart van Nederland: politie geeft jongeren uur voorsprong om uit handen te blijven (YouChoose)

Zaterdag 22 oktober 2022 om 12:05

<em>Hart van Nederland</em>: politie geeft jongeren uur voorsprong om uit handen te blijven (<em>YouChoose</em>) In het kader van de campagne 'YouChoose', een maatschappelijke jongerencampagne voor gemeenten, werd onlangs in de regio Haarlemmermeer een oefening gedaan. De politie gaf 'vluchtende jongeren' een uur voorsprong om uit handen van agenten te blijven. Wat is het doel van deze oefening? Aan het woord jongeren, agenten en wethouder Haarlemmermeer Marjolein Steffens in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Oproep Eric van der Burg aan gemeentes: meer opvangplekken voor gevluchte kinderen nodig (NOS Jeugdjournaal) Bekijk deze video » Excelsior-speler Redouan El Yaakoubi vertelt over stichting Durf te Dromen bij Op1 Bekijk deze video » Kermisrellen Amsterdam Osdorp: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In het kader van de campagne 'YouChoose', een maatschappelijke jongerencampagne voor gemeenten, werd onlangs in de regio Haarlemmermeer een oefening gedaan. De politie gaf 'vluchtende jongeren' een uur voorsprong om uit handen van agenten te blijven. Wat is het doel van deze oefening? Aan het woord jongeren, agenten en wethouder Haarlemmermeer Marjolein Steffens in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's