Pieter Cobelens grijpt niet in bij relletje tijdens VI in de Wandelgangen (video)

Pieter Cobelens grijpt niet in bij relletje tijdens VI in de Wandelgangen (video)

Zaterdag 22 oktober 2022 om 13:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Pieter Cobelens</em> grijpt niet in bij relletje tijdens <em>VI in de Wandelgangen</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In de rubriek In de Wandelgangen praat Pieter Cobelens nog even na met Wilfred Genee over de problematiek in Groningen en Cobelens oplossing daarvoor. Hun gesprek wordt bruut verstoord door een relletje, zo'n vijf meter verderop in de studio. Cobelens gaat niet ingrijpen want daar is hij te langzaam voor: "Tegen de tijd dat ik daar ben, zijn ze naar huis!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In de rubriek In de Wandelgangen praat Pieter Cobelens nog even na met Wilfred Genee over de problematiek in Groningen en Cobelens oplossing daarvoor. Hun gesprek wordt bruut verstoord door een relletje, zo'n vijf meter verderop in de studio. Cobelens gaat niet ingrijpen want daar is hij te langzaam voor: "Tegen de tijd dat ik daar ben, zijn ze naar huis!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's