Zien: Amber alert voor vermiste Jayden (11), voor het laatst gezien in Den Haag

Zien: Amber alert voor vermiste Jayden (11), voor het laatst gezien in Den Haag

Zaterdag 22 oktober 2022 om 21:19

De politie heeft zojuist een Amber Alert de wereld in gestuurd voor de 11-jarige Jayden die sinds vrijdag vermist is. De 11-jarige jongen is na school voor het laatst gezien aan de Fluitenbergstraat in Den Haag.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Amber alert</em> voor vermiste <em>Jayden (11)</em>, voor het laatst gezien in Den Haag De politie heeft zojuist een Amber Alert de wereld in gestuurd voor de 11-jarige Jayden die sinds vrijdag vermist is. De 11-jarige jongen is na school voor het laatst gezien aan de Fluitenbergstraat in Den Haag. Tekst gaat verder onder de video. JaydenJayden is blank, heeft een slank postuur, donker blond haar, draagt een zwarte jas met bontkraag en zwart/witte Nike schoenen. Daarnaast fietste hij op een grijze damesfiets. Heeft u Tips? Bel de opsporingstiplijn 0800-6070. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Amber alert voor vermiste Jayden (11), voor het laatst gezien in Den Haag

Jayden
Jayden is blank, heeft een slank postuur, donker blond haar, draagt een zwarte jas met bontkraag en zwart/witte Nike schoenen. Daarnaast fietste hij op een grijze damesfiets. Heeft u Tips? Bel de opsporingstiplijn 0800-6070.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's