Video: Eerste exclusieve beelden van The Big Show met Ruben Nicolai

Video: Eerste exclusieve beelden van The Big Show met Ruben Nicolai

Zondag 23 oktober 2022 om 19:19

RTL 4 komt met een varietéshow, gebaseerd op Michael McIntyre’s Big Show, waarin gasten en publiek op bijzondere wijze verrast worden. De show gaat gepresenteerd worden door niemand minder dan Ruben Nicolai.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Eerste exclusieve beelden van <em>The Big Show met Ruben Nicolai</em> RTL 4 komt met een varietéshow, gebaseerd op Michael McIntyre’s Big Show, waarin gasten en publiek op bijzondere wijze verrast worden. De show gaat gepresenteerd worden door niemand minder dan Ruben Nicolai. Tekst gaat verder onder de video. The Big ShowRuben Nicolai is de gastheer in een fraai theater, waar hij het publiek en bekende Nederlanders verrast met een show vol optredens, grappen en opmerkelijke spelletjes, waarin van niets wetende bezoekers opeens een plek in de spotlights krijgen. The Big Show Met Ruben Nicolai zal vanaf zaterdag 29 oktober te zien zijn bij RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van The Big Show terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van TAFKAL met Estavana Polman: Ontgroening van Amalia Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van The Big Show met Ruben Nicolai (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Eerste exclusieve beelden van The Big Show met Ruben Nicolai

The Big Show
Ruben Nicolai is de gastheer in een fraai theater, waar hij het publiek en bekende Nederlanders verrast met een show vol optredens, grappen en opmerkelijke spelletjes, waarin van niets wetende bezoekers opeens een plek in de spotlights krijgen.

The Big Show Met Ruben Nicolai zal vanaf zaterdag 29 oktober te zien zijn bij RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van The Big Show terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's