Zien: Prins Constantijn en zoon Claus-Casimir worden club Escape uitgezet

Zien: Prins Constantijn en zoon Claus-Casimir worden club Escape uitgezet

Zondag 23 oktober 2022 om 22:04

Iedereen wil natuurlijk een feestje meepikken tijdens het jaarlijkse ADE. Ook Prins Constantijn en zijn 18-jarige zoon graaf Claus-Casimir wilde een avondje uit. Helaas verliep dit toch iets anders dan gepland, ze zijn namelijk de Amsterdamse club Escape uitgezet.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Prins Constantijn</em> en zoon <em>Claus-Casimir</em> worden club Escape uitgezet Iedereen wil natuurlijk een feestje meepikken tijdens het jaarlijkse ADE. Ook Prins Constantijn en zijn 18-jarige zoon graaf Claus-Casimir wilde een avondje uit. Helaas verliep dit toch iets anders dan gepland, ze zijn namelijk de Amsterdamse club Escape uitgezet. Tekst gaat verder onder de video. Club Escape uitgezet"Wij waren bij een feest naast de Escape. DJ Sunnery James trad daar op", aldus de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien. Hij laat vervolgens weten dat ze Sunnery James persoonlijk kennen en daarom even zijn gaan kijken. "Helaas hadden wij nog geen bandjes van de Escape dus de beveiliging heeft ons gevraagd om de club te verlaten." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Prins Constantijn en zoon Claus-Casimir worden club Escape uitgezet

Club Escape uitgezet
"Wij waren bij een feest naast de Escape. DJ Sunnery James trad daar op", aldus de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien. Hij laat vervolgens weten dat ze Sunnery James persoonlijk kennen en daarom even zijn gaan kijken. "Helaas hadden wij nog geen bandjes van de Escape dus de beveiliging heeft ons gevraagd om de club te verlaten."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's