Jinek: Armin van Buuren geniet altijd nuchter van optredens

Jinek: Armin van Buuren geniet altijd nuchter van optredens

Donderdag 20 oktober 2022 om 09:12

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Het is weer tijd voor het Amsterdam Dance Event en Armin van Buuren praat over dit festijn bij Jinek. De dj heeft alles met muziek maar niets met drugs. “Ik doe het elke keer helemaal nuchter en geniet er elke keer weer van, zeker met ADE.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Armin van Buuren geniet altijd nuchter van optredens Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Het is weer tijd voor het Amsterdam Dance Event en Armin van Buuren praat over dit festijn bij Jinek. De dj heeft alles met muziek maar niets met drugs. “Ik doe het elke keer helemaal nuchter en geniet er elke keer weer van, zeker met ADE.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Armin van Buuren geniet altijd nuchter van optredens

Actuele video's

Meer actuele video's