Soundos El Ahmadi in tranen in De Verraders Halloween: ‘Ik kan hier niet tegen’

Soundos El Ahmadi in tranen in De Verraders Halloween: ‘Ik kan hier niet tegen’

Maandag 24 oktober 2022 om 14:17

Het nieuwe seizoen dreigt een zeer spannende editie te worden van De Verraders, dat deze keer in het teken staat van Halloween. In de eerste beelden is te zien dat het heel wat enger is dan eerdere reeksen. In het spel moeten de getrouwen de verraders zien te ontmaskeren, en daar komt heel wat list en bedrog bij kijken. In een voorproefje is te zien dat Soundos El Ahmadi helemaal in tranen is. “Ik kan hier niet tegen.” Wat de comédienne zo emotioneel maakt, is binnenkort te zien…

De Halloween-editie van De Verraders is vanaf donderdag 27 oktober zes dagen lang te zien op Videoland. Bekijk een voorproefje op De Verraders hieronder.

Soundos El Ahmadi in tranen in <em>De Verraders Halloween</em>: ‘Ik kan hier niet tegen’ Het nieuwe seizoen dreigt een zeer spannende editie te worden van De Verraders, dat deze keer in het teken staat van Halloween. In de eerste beelden is te zien dat het heel wat enger is dan eerdere reeksen. In het spel moeten de getrouwen de verraders zien te ontmaskeren, en daar komt heel wat list en bedrog bij kijken. In een voorproefje is te zien dat Soundos El Ahmadi helemaal in tranen is. “Ik kan hier niet tegen.” Wat de comédienne zo emotioneel maakt, is binnenkort te zien… De Halloween-editie van De Verraders is vanaf donderdag 27 oktober zes dagen lang te zien op Videoland. Bekijk een voorproefje op De Verraders hieronder. Halloween-editie De Verraders: dit zijn alle deelnemers (vanaf 27 oktober op Videoland) Bekijk deze video » Frank Evenblij blikt vooruit op Halloween-special De Verraders: "Vreselijk enge locaties" Bekijk deze video »
TV :
Soundos El Ahmadi in tranen in De Verraders Halloween: ‘Ik kan hier niet tegen’

Actuele video's

Meer actuele video's