Na 30 jaar stopt band Re-Play door ruzie over QR-code, bekijk de video

Na 30 jaar stopt band Re-Play door ruzie over QR-code, bekijk de video

Dinsdag 25 oktober 2022 om 16:12

Een grote ruzie onderling bij de zangers van Re-Play zorgt voor een breuk. Een vechtscheiding blijkt achter de schermen al een tijdje gaande. Evert Santegoeds vertelt in de video hierboven dat de onenigheid begon in coronatijd.

QR-code
Het zangkwartet staat niet langer met zijn vieren op het podium, maar met drie. Alwin Burk, de oprichter van de zangformatie, doet niet meer mee. Zijn dochter Charissa vertelde aan Privé waarom: "Hij wilde niet optreden op plekken waar om een QR-code werd gevraagd", aldus Charissa tegen het weekblad. "Daarop volgde er een ultimatum: ’Óf je houdt je aan de regels, óf we zetten je uit de groep. Je hebt tot 1 december de tijd om een keuze te maken.' Het gevolg: hij kon vertrekken."

Bekijk hieronder de Shownieuws-video over de breuk bij Re-Play.

Na 30 jaar stopt band <em>Re-Play</em> door ruzie over QR-code, bekijk de video Een grote ruzie onderling bij de zangers van Re-Play zorgt voor een breuk. Een vechtscheiding blijkt achter de schermen al een tijdje gaande. Evert Santegoeds vertelt in de video hierboven dat de onenigheid begon in coronatijd. QR-codeHet zangkwartet staat niet langer met zijn vieren op het podium, maar met drie. Alwin Burk, de oprichter van de zangformatie, doet niet meer mee. Zijn dochter Charissa vertelde aan Privé waarom: "Hij wilde niet optreden op plekken waar om een QR-code werd gevraagd", aldus Charissa tegen het weekblad. "Daarop volgde er een ultimatum: ’Óf je houdt je aan de regels, óf we zetten je uit de groep. Je hebt tot 1 december de tijd om een keuze te maken.' Het gevolg: hij kon vertrekken." Bekijk hieronder de Shownieuws-video over de breuk bij Re-Play. Bekijk ook Manuel Venderbos verklapt spoiler André Hazes-docu: 'Hij sneed zelfs in zijn armen' Bekijk deze video » Hazes-soap: 'Sarah2 gedumpt en André gaat toch weer voor Monique' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's