Brainpower op bezoek bij Arjen Lubach: 'Ik kom net terug van een potje padel'

Brainpower op bezoek bij Arjen Lubach: 'Ik kom net terug van een potje padel'

Dinsdag 25 oktober 2022 om 09:49

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Brainpower</em> op bezoek bij <em>Arjen Lubach</em>: 'Ik kom net terug van een potje padel' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Rapper Brainpower is een beetje van de radar verdwenen, maar begin deze eeuw had hij enorme successen met onder meer 'Dansplaat', 'Voel de vibe' en 'Even stil'. Nu is hij terug in de theaters met een heus hip-hopcollege. Brainpower is op bezoek bij De Avondshow met Arjen Lubach om te vertellen over zijn theatertournee en onthult dat hij net terug is van een potje padel - uiteraard als grap richting het item dat Lubach net heeft uitgezonden. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Brainpower op bezoek bij Arjen Lubach: 'Ik kom net terug van een potje padel'

Rapper Brainpower is een beetje van de radar verdwenen, maar begin deze eeuw had hij enorme successen met onder meer 'Dansplaat', 'Voel de vibe' en 'Even stil'. Nu is hij terug in de theaters met een heus hip-hopcollege. Brainpower is op bezoek bij De Avondshow met Arjen Lubach om te vertellen over zijn theatertournee en onthult dat hij net terug is van een potje padel - uiteraard als grap richting het item dat Lubach net heeft uitgezonden.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's