RTL Boulevard: 'Producent Expeditie Robinson heeft angst Ilias Ilias Ojja onderschat'

RTL Boulevard: 'Producent Expeditie Robinson heeft angst Ilias Ilias Ojja onderschat'

Dinsdag 25 oktober 2022 om 21:00

<em>RTL Boulevard</em>: 'Producent <em>Expeditie Robinson</em> heeft angst Ilias Ilias Ojja onderschat' In de negende aflevering van Expeditie Robinson van gisteren waren het maar liefst twee totaal onverwachte wendingen die de kijker voor de kiezen kreeg. Afvaller Mike Weerts bleek tóch geen afvaller, want het good old 'afvallerseiland' blijkt weer van stal te zijn gehaald. Maar een andere deelnemer verliet geheel plotseling wél het speelveld, door een onfortuinlijk ongevalletje, met een aangespoelde naald. Volgens RTL Boulevard heeft de producent van Expeditie Robinson de angst van acteur Ilias Ojja onderschat. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: 'Producent Expeditie Robinson heeft angst Ilias Ilias Ojja onderschat'

In de negende aflevering van Expeditie Robinson van gisteren waren het maar liefst twee totaal onverwachte wendingen die de kijker voor de kiezen kreeg. Afvaller Mike Weerts bleek tóch geen afvaller, want het good old 'afvallerseiland' blijkt weer van stal te zijn gehaald. Maar een andere deelnemer verliet geheel plotseling wél het speelveld, door een onfortuinlijk ongevalletje, met een aangespoelde naald. Volgens RTL Boulevard heeft de producent van Expeditie Robinson de angst van acteur Ilias Ojja onderschat.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's