HLF8: Kanye West wordt gecanceld door Adidas en Balenciaga vanwege antisemitische uitspraken

HLF8: Kanye West wordt gecanceld door Adidas en Balenciaga vanwege antisemitische uitspraken

Dinsdag 25 oktober 2022 om 22:49

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 25 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: <em>Kanye West</em> wordt gecanceld door Adidas en Balenciaga vanwege <em>antisemitische</em> uitspraken Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 25 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Kanye West wordt gecanceld door de merken Adidas en Balenciaga vanwege zijn antisemitische uitspraken en andere op zijn minst opmerkelijke mededelingen als dat de Black Lives Matter beweging bedrog zou zijn. Vogue-hoofdredacteur Yeliz Cicek vindt het terecht dat hij gecanceld wordt en legt in HLF8 uit waarom. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :

Kanye West wordt gecanceld door de merken Adidas en Balenciaga vanwege zijn antisemitische uitspraken en andere op zijn minst opmerkelijke mededelingen als dat de Black Lives Matter beweging bedrog zou zijn. Vogue-hoofdredacteur Yeliz Cicek vindt het terecht dat hij gecanceld wordt en legt in HLF8 uit waarom.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's