Zien: Kluun legt uit welke soorten ouders er zijn, wat is goed en wat is niet goed?

Zien: Kluun legt uit welke soorten ouders er zijn, wat is goed en wat is niet goed?

Woensdag 26 oktober 2022 om 09:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Kluun</em> legt uit welke soorten ouders er zijn, wat is goed en wat is niet goed? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Schrijver Kluun blijkt door zijn boek Help, ik heb een puber! ook ineens een deskundige op het gebied van opvoeden te zijn. Volgens hem zijn er vier soorten ouders en hebben diverse soorten hun nadelen. Zo kun je overbezorgd zijn ('buideldier'), waarbij je alle problemen voor je kinderen elimineert, maar kun je ook je kop in het zand steken ('struisvogel') en je kind teveel de vrije hand geven. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Kluun legt uit welke soorten ouders er zijn, wat is goed en wat is niet goed?

Schrijver Kluun blijkt door zijn boek Help, ik heb een puber! ook ineens een deskundige op het gebied van opvoeden te zijn. Volgens hem zijn er vier soorten ouders en hebben diverse soorten hun nadelen. Zo kun je overbezorgd zijn ('buideldier'), waarbij je alle problemen voor je kinderen elimineert, maar kun je ook je kop in het zand steken ('struisvogel') en je kind teveel de vrije hand geven.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's