Promo: angstaanjagende beelden van Halloween-special De Verraders op Videoland

Promo: angstaanjagende beelden van Halloween-special De Verraders op Videoland

Woensdag 26 oktober 2022 om 15:29

De gloednieuwe serie De Verraders Halloween. start volgende woensdag bij Videoland. In deze speciale Halloween-reeks gaat o.a. parlementair verslaggever Frits Wester er helemaal voor. Ook zien we Soundos El Ahmadi en Famke Louise met 'zweetbillen' deelnemen aan het spelprogramma. De presentatie is dit keer niet in handen van Art Rooijakkers, maar in handen van voormalig deelnemer Frank Evenblij. Bekijk de angstaanjagende promo hieronder.

De Halloween-editie van De Verraders is vanaf donderdag 27 oktober zes dagen lang te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van De Verraders terugkijken via Gids.tv.

Promo: angstaanjagende beelden van Halloween-special <em>De Verraders</em> op Videoland De gloednieuwe serie De Verraders Halloween. start volgende woensdag bij Videoland. In deze speciale Halloween-reeks gaat o.a. parlementair verslaggever Frits Wester er helemaal voor. Ook zien we Soundos El Ahmadi en Famke Louise met 'zweetbillen' deelnemen aan het spelprogramma. De presentatie is dit keer niet in handen van Art Rooijakkers, maar in handen van voormalig deelnemer Frank Evenblij. Bekijk de angstaanjagende promo hieronder. De Halloween-editie van De Verraders is vanaf donderdag 27 oktober zes dagen lang te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van De Verraders terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Dit zijn de eerste beelden van De Verraders Halloween: "Zweet tussen je billen" Bekijk deze video » Gemene Frits Wester had meerdere gezichten in De Verraders: "Het is een spel!" Bekijk deze video »
Serie :
Promo: angstaanjagende beelden van Halloween-special De Verraders op Videoland

Actuele video's

Meer actuele video's