Gemene Frits Wester had meerdere gezichten in De Verraders: "Het is een spel!"

Gemene Frits Wester had meerdere gezichten in De Verraders: "Het is een spel!"

Woensdag 26 oktober 2022 om 14:09

Liegen en bedriegen dat deed Frits Wester erg goed in de gloednieuwe serie De Verraders Halloween. In de speciale Halloween-reeks gaat de parlementair verslaggever er helemaal voor, laat hij weten aan RTL Boulevard. Bekijk het korte interview met Frits hieronder.

Lees verder onder de video.

Gemene <em>Frits Wester</em> had meerdere gezichten in <em>De Verraders</em>: &quot;Het is een spel!&quot; Liegen en bedriegen dat deed Frits Wester erg goed in de gloednieuwe serie De Verraders Halloween. In de speciale Halloween-reeks gaat de parlementair verslaggever er helemaal voor, laat hij weten aan RTL Boulevard. Bekijk het korte interview met Frits hieronder. Lees verder onder de video. PresentatieDe presentatie is dit keer niet in handen van Art Rooijakkers, maar in handen van voormalig deelnemer Frank Evenblij. Shownieuws deelde onlangs de eerste beelden met o.a. de deelnemers Soundos El Ahmadi, Famke Louise en Ayoub Louihrani, die we kennen van de serie Boer Ayoub. De Halloween-editie van De Verraders is vanaf donderdag 27 oktober zes dagen lang te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van De Verraders terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Dit zijn de eerste beelden van De Verraders Halloween: "Zweet tussen je billen" Bekijk deze video » Soundos El Ahmadi in tranen in De Verraders Halloween: ‘Ik kan hier niet tegen’ Bekijk deze video »
Serie :
Gemene Frits Wester had meerdere gezichten in De Verraders: "Het is een spel!"

Presentatie
De presentatie is dit keer niet in handen van Art Rooijakkers, maar in handen van voormalig deelnemer Frank Evenblij. Shownieuws deelde onlangs de eerste beelden met o.a. de deelnemers Soundos El Ahmadi, Famke Louise en Ayoub Louihrani, die we kennen van de serie Boer Ayoub.

De Halloween-editie van De Verraders is vanaf donderdag 27 oktober zes dagen lang te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van De Verraders terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's