Zien: Martin Garrix voor vierde keer uitgeroepen tot populairste dj ter wereld

Zien: Martin Garrix voor vierde keer uitgeroepen tot populairste dj ter wereld

Donderdag 27 oktober 2022 om 22:38

De Nederlandse Martin Garrix is donderdagavond voor de vierde keer uitgeroepen tot de beste dj ter wereld bij de jaarlijkse verkiezing van het Britse tijdschrift DJ Mag. De 26-jarige dj vertelt in Shownieuws over de uitreiking.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Martin Garrix</em> voor vierde keer uitgeroepen tot <em>populairste dj</em> ter wereld De Nederlandse Martin Garrix is donderdagavond voor de vierde keer uitgeroepen tot de beste dj ter wereld bij de jaarlijkse verkiezing van het Britse tijdschrift DJ Mag. De 26-jarige dj vertelt in Shownieuws over de uitreiking. Tekst gaat verder onder de video. Prestigieuze mijlpaalMartin Garrix vierde deze prestigieuze mijlpaal met een show vanaf de top van het Empire State Building in New York. "Ik ben iedereen die de tijd heeft genomen om te stemmen erg dankbaar", reageerde de dj vanuit Amerika. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :

Prestigieuze mijlpaal
Martin Garrix vierde deze prestigieuze mijlpaal met een show vanaf de top van het Empire State Building in New York. "Ik ben iedereen die de tijd heeft genomen om te stemmen erg dankbaar", reageerde de dj vanuit Amerika.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's