Kees van der Spek doet onthulling over Spoorloos: 'Vijf nieuwe mismatches bij gekomen'

Kees van der Spek doet onthulling over Spoorloos: 'Vijf nieuwe mismatches bij gekomen'

Donderdag 27 oktober 2022 om 21:51

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 27 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Eerder deze maand onthulde Kees van der Spek in zijn programma Oplichters Aangepakt dat er in het programma Spoorloos een of twee deelnemers in Colombia aan de verkeerde biologische familie zouden zijn gekoppeld. In HLF8 komt de misdaad journalist met een update.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kees van der Spek</em> doet onthulling over <em>Spoorloos</em>: 'Vijf nieuwe mismatches bij gekomen' Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 27 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Eerder deze maand onthulde Kees van der Spek in zijn programma Oplichters Aangepakt dat er in het programma Spoorloos een of twee deelnemers in Colombia aan de verkeerde biologische familie zouden zijn gekoppeld. In HLF8 komt de misdaad journalist met een update. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe mismatchesKees van der Spek vertelt in HLF8 dat er nieuwe mismatches zijn bijgekomen sinds de laatste uitzending over Spoorloos: "Een stuk of vijf geloof ik, maar die wisten het al en hadden het zelf ontdekt." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Derk Bolt van Spoorloos vindt mismatches extra pijnlijk Bekijk deze video » Dinsdag in Oplichters Aangepakt: '17-jarige jongen wordt afgeperst en durft thuis niks te zeggen' Bekijk deze video »
Talkshow :

Nieuwe mismatches
Kees van der Spek vertelt in HLF8 dat er nieuwe mismatches zijn bijgekomen sinds de laatste uitzending over Spoorloos: "Een stuk of vijf geloof ik, maar die wisten het al en hadden het zelf ontdekt."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's