Op1 gemist? Twee illegale Chinese politiebureaus in Nederland ontdekt

Op1 gemist? Twee illegale Chinese politiebureaus in Nederland ontdekt

Vrijdag 28 oktober 2022 om 00:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

China zou landgenoten in Nederland intimideren en controleren vanuit illegale politiebureaus in Rotterdam en Amsterdam. Expert inlichtingen en veiligheidsdiensten Willemijn Aerdts en de Oeigoerse Nederlander Alerk Ablikim vertellin in Op1 over de problematiek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Twee illegale <em>Chinese politiebureaus</em> in Nederland ontdekt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. China zou landgenoten in Nederland intimideren en controleren vanuit illegale politiebureaus in Rotterdam en Amsterdam. Expert inlichtingen en veiligheidsdiensten Willemijn Aerdts en de Oeigoerse Nederlander Alerk Ablikim vertellin in Op1 over de problematiek. Tekst gaat verder onder de video. Chinese politiebureaus in NederlandOeigoerse Nederlander Alerk Ablikim was niet verbaasd over de illegale Chinese politiebureaus in Nederland, sterker nog: hij denkt dat ze hem al tijden volgen. "Wij hebben veel te maken met intimidatie. Wij hebben altijd wel gedacht dat er een bron aan zat." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Twee illegale Chinese politiebureaus in Nederland ontdekt

Chinese politiebureaus in Nederland
Oeigoerse Nederlander Alerk Ablikim was niet verbaasd over de illegale Chinese politiebureaus in Nederland, sterker nog: hij denkt dat ze hem al tijden volgen. "Wij hebben veel te maken met intimidatie. Wij hebben altijd wel gedacht dat er een bron aan zat."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's